Termeni si conditii
585
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-585,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Termeni si conditii

Materialul continut in acest site a fost intocmit doar in scopul furnizarii de informatii despre SC Super Steel & Design 2009 SRL si despre serviciile pe care acestea le ofera.
Chiar daca SC Super Steel & Design 2009 SRL a structurat si realizat cu responsabilitate continutul acestui site, nu exista garantia (expresa sau implicita) pentru acuratetea sau caracterul complet al informatiilor de pe acest site sau al celor publicate de terti la care se face referire prin linkuri din site.

Nicio informatie din acest site nu constituie o oferta, recomandare sau invitatie de a vinde sau o solicitare a unei oferte.
Prin accesarea acestui site sunteti de acord ca, in limitele permise de lege, SC Super Steel & Design 2009 SRL nu poate fi facuta raspunzatoare in nicio situatie pentru niciun fel de daune (inclusiv daune speciale, indirecte sau subsecvente), fie in executarea unui contract sau printr-un delict civil ce decurge din sau in legatura cu  informatii de pe site sau publicate de terti la care se face referire printr-un link din site si pentru functionarea sau nefunctionarea site-ului.
Furnizarea serviciilor si produselor de catre SC Super Steel & Design 2009 SRL se supune conditiilor contractuale standard ale SC Super Steel & Design 2009 SRL privind astfel de servicii si bunuri, ce pot fi furnizate in copie, la cerere.

Acest site este protejat de drepturi de autor, toate celelalte drepturi de proprietate intelectuala ale SC Super Steel & Design 2009 SRL (incluzand dar fara a se limita la marcile inregistrate, brevete si drepturi de design) precum si brand-urile incluse in material apartinand SC Super Steel & Design 2009 SRL si partenerilor sai comerciali. Va este permis doar salvarea pe computerul personal sau tiparirea de copii de pe materialele disponibile pe acest site, pentru a fi folosite in scop personal sau necomercial; nu aveti voie sa adaptati, sa modificati sau sa refolositi textul sau imaginile de pe site fara acordul prealabil scris al SC Super Steel & Design 2009 SRL.

Pentru informatii suplimentare: office@supersteel.ro