Despre noi
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Despre noi

Despre Super Steel

De peste 10 ani distribuim ferestre si usi din PVC, la standarde europene.

Intr-un segment de piata marcat de o concurenta acerba, ne-am propus sa rupem barierele, dand dovada de inalt profesionalism, intarit de calitatea GERMANA a produselor oferite. Imbinarea functiei estetice (infrumusetarea spatiului, crearea unei atmosfere calde, confortabile) cu cea tehnica (functionalitate, durabilitate) nu sunt sarcini usoare, atunci cand va amenajati locuinta.

Intrucat misiunea noastra este sa satisfacem toate nevoile si cerintele clientilor nostri si sa fim cat mai aproape de ei, am facut toate eforturile necesare pentru a spori calitatea serviciilor si produselor noastre. Astfel, prin grija si respectul nostru fata de client am reusit sa realizam urmatoarele asocieri benefice : tamplarie pvc – profesionalism, tamplarie pvc – seriozitate, tamplarie pvc – promptitudine, tamplarie pvc – grija si atentie la detalii, tamplarie pvc – costuri reduse, tamplarie pvc – durabilitate, tamplarie pvc – asistenta permanenta.

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si, nu in ultimul rand, preturile accesibile ne recomanda ca fiind furnizorul pe care il doriti, astfel incat sa fiti multumiti de serviciile si colaborarea cu noi. Suntem deschisi propunerilor de parteneriate si a proiectelor noi, indiferent de marime sau grad de complexitate.